-->
Fejléc Menü Pályázat Panorámakép Kiemelt hírek Hírdetmény Reklám Premade tartalom
VÉSZHELYZET
KórházKépBal
IsoKépJobb

Látogatási tilalom feloldása - Lakossági tájékoztató

Post-Covid ellátás lakossági tájékoztató

OKFŐ Felhívás COVID Önkéntesek

Tisztelt Betegeink!

A 2021. szeptember 15-től megváltozott rendelési időket EBBEN A TÁJÉKOZTATÓBAN olvashatják. Kórházunkban 2020. április 1-től a 24 órás Folyamatos Belgyógyászati ambulancia határozatlan ideig szünetel. Az erről szóló lakossági tájékoztató EZEN A LINKEN olvasható. Megértésüket köszönjük!

Struktúraváltáshoz kapcsolódó foglalkoztatás a pásztói Margit Kórházban

 

 

TÁMOP-6.2.4/B/14/2-2015-0007

22 795 258 Ft

 

 

 

A rehabilitációs szakterületen a kórház részére biztosított foglalkoztatási támogatás hozzájárult az intézmény humán erőforrás fejlesztéséhez és a költségvetési terheinek enyhítéséhez.

CÉLOK

A rehabilitációs ellátórendszer fejlesztését követően a fejlesztett rehabilitációs fekvőbeteg- és járóbeteg szakellátások szakmai minimumfeltétel rendeletnek megfelelő humánerőforrás-igényének biztosítása tartós foglalkoztatási támogatással.

EREDMÉNYEK

Az ÉMOP-4.1.2/A projekt keretében épült új rehabilitációs szárny megvalósításával az intézmény a 60 és 35 ágyas mozgásszervi rehabilitációs osztályok, valamint a Tüdőgondozó keretein belül működő pulmonológiai rehabilitáció infrastrukturális feltételeit teremtette meg.  

A két rehabilitációs osztály valamint a járóbeteg pulmonológiai rehabilitáció működtetéséhez nem volt meg a megfelelő humánerőforrás kapacitás. A minimumfeltételeknek való megfelelés, valamint a megfelelő szakmai feltételek biztosítása céljából az alábbi személyek foglalkoztatása valósult meg a projekt keretein belül:

• 1 fő rehabilitációs szakorvos foglalkoztatása a II. mozgásszervi rehabilitációs osztályon;

• 1 fő gyógytornász foglalkoztatása a mozgásszervi rehabilitációs osztályon;

• 1 fő dietetikus szakdolgozó foglalkoztatása a mozgásszervi rehabilitációs osztályon;

• 1 fő gyógymasszőr szakdolgozó foglalkoztatása a mozgásszervi rehabilitációs osztályon;

• 2 fő az egészségügyi szakellátáshoz kapcsolódó, közvetlenül a betegellátásban résztvevő egyéb személy foglalkoztatása a tüdőgondozóban.

Fenti dolgozókat az intézmény tartósan kívánja foglalkoztatni. 

Kapcsolódó dokumentumok: