-->
Fejléc Menü Pályázat Panorámakép Kiemelt hírek Hírdetmény Reklám Premade tartalom
VÉSZHELYZET
KórházKépBal
IsoKépJobb

Látogatási tilalom feloldása - Lakossági tájékoztató

Post-Covid ellátás lakossági tájékoztató

OKFŐ Felhívás COVID Önkéntesek

Tisztelt Betegeink!

A 2021. szeptember 15-től megváltozott rendelési időket EBBEN A TÁJÉKOZTATÓBAN olvashatják. Kórházunkban 2020. április 1-től a 24 órás Folyamatos Belgyógyászati ambulancia határozatlan ideig szünetel. Az erről szóló lakossági tájékoztató EZEN A LINKEN olvasható. Megértésüket köszönjük!

2013 őszétől a pulmonológiai szakellátás (gondozó, szakrendelés és allergológia) a kórház telephelyén, új rehabilitációs épületben zajlik, tehát megszűnt a korábbi külső telephely. Teljesen felújított eszközpark, új analóg röntgenberendezés, sóbarlang, légzésfunkciós diagnosztikai eszközök, betegbehívó rendszer biztosítják a korszerű szakorvosi munka hátterét. A krónikus betegek számára a pulmonológiai rehabilitáció feltételei is biztosítottak. Emellett a páciensek dohányzásleszoktató programot is igénybe vehetnek.

A Tüdőgondozó szakmai vezetője Dr. Füleki Margit főorvosnő.

Az egyes szakrendelések rendelési ideje megtalálható a Betegellátás / Járóbeteg szakrendelés - rendelési idők menüpont alatt.

 

A Sóterápiás helyiség (sókamra) használatba vételének lehetőségéről és módjáról a Tüdőgondozó munkatársaitól érdeklődhetnek.

 

Helye: V. számú (fehér) épület, földszint

Vezető főorvos: Dr. Füleki Margit

Telefon:

  • Vezető főorvos: központi telefonszám: +36 (32) 561-000 / 2705 mellék
  • Betegirányítás: központi telefonszám: +36 (32) 561-000 / 2701 mellék