Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára a Margit Kórház Pásztó-nál


TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0064

 24 485 600 Ft

Az egészségügyi ellátás homogenitásának és egységesen magas szakmai színvonalának biztosítása hozzájárul az életesélyek és az egészségben eltöltött életévek számának növekedéséhez.

 

 

CÉLOK

Jelen támogatás alapvető célja, hogy megfelelő minőségű humánerőforrás következtében javuljon az egészségügyi ellátás színvonala, ezáltal javuljon a beteg egészségügyi állapota. Az alapvető cél megvalósítása érdekében a menedzsment közvetlen célja a többlettevékenységet végző, ápolás-szakmai területen tevékenykedő szakdolgozók kiegészítő bértámogatása.

EREDMÉNYEK

A jogszabály adta lehetőség alapján a menedzsment által megbízott szakdolgozók folyamatosan szakképesítésüknek megfelelő többlettevékenységet végeznek. A projekt keretében lehetőség nyílt 24 hónapon keresztül ezen többlettevékenység anyagi elismerésére. Minden hó végén a munkahelyi vezetők leigazoltatták az osztályvezetőkkel az elvégzett teljesítést, ezáltal nemcsak a projekt eredeti célja valósult meg, hanem a HR folyamatok minőségének javítása és a dolgozói motiváció is lehetővé vált. A szakdolgozók 2013.01.02 és 2014.12.31. között 24 hónapon keresztül végezték többlettevékenységüket kiegészítő bértámogatás mellett. Természetesen a fenntartási időszak alatt is az ápolás-szakmai munka magas színvonalának fenntartására a támogatott munkatársak továbbra is folyamatosan végzik többlettevékenységüket.

Kapcsolódó dokumentumok: