Dolgozónk kapta a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szakmai Díját

Siófokon 2021. szeptember első hetében megrendezésre került a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara soron következő kongresszusa. A rendezvényen került átadásra a MESZK Szakmai Díja.

A MESZK Szakmai Díj annak a kamarai tagnak adományozható, aki hívatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, valamint kimagasló teljesítményével hozzájárul az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez. Minden évben megyénként egy-egy fő , továbbá országos szinten egy fő veheti át a díjat.

2021-ben Nógrád megyében intézményünk dolgozója Tóthné Markó Erzsébet kapta az elismerést.

Tóthné Markó Erzsébet a Belgyógyászati/Kardiológiai szakrendelés szakápolója. Számára elsődleges a betegek személyre szabott ellátása, a szakma szabályainak maximális betartásával. Szakmai munkáját a betegek és szakdolgozók iránti maximális elkötelezettséggel végzi. Folyamatosan képzi magát, konferenciákra előadásokkal készül Ápolói képesítése mellett Onkológiai szakápolói képesítést is szerzett. Oktatási Bizottság elnökeként is tevékenykedett a területi szervezet életében, amely feladatot is maximálisan, aktívan végezte, segítve a Szervezet tudományos munkáját. 2007 óta a Nógrád megyei Területi szervezet járó beteg ellátásért felelős alelnöke.

Az egészségügyi szakmára széleskörű rálátással bír, amit úgy a saját tevékenységében, mint mások segítésében, támogatásában is hasznosít. Munkájára, építő jellegű javaslataira, segítő támogatására mindig számíthatnak munkatársai és munkahelyi vezetői. Megbízhatósága, szakmai és emberi rátermettsége tette érdemessé kitüntetés adományozására. Aktivitása, magas szintű szakmai tudása alapján került sor a jelölésére.

Gratulálunk kitüntetéséhez!