Keglevich Margit díjban részesültek kollégáink

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város egészségügyi ellátása érdekében kifejtett példás tevékenységéért

Dr. Papp József Jánosné Dr. Csaba Ágnes

és

Juhászné Bronner Katalin 

részére „Keglevich Margit” Díjat adományozott. Az elismerések átadására 2022. augusztus 20-án került sor ünnepélyes keretek között.

Dr. Papp József Jánosné, Dr. Csaba Ágnes – szemész főorvos

Általános orvosi diplomát 1967-ben szerezte meg a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Szemészeti szakvizsgát 1973-ban kapott. Orvosi tevékenységét 1976-ban a Heves megyei Albert Schweitzer Kórház Hatvanban kezdte.

Főorvosnő 2001-től dolgozik a Margit Kórház Pásztónál, 21 éve intézményünk részmunkaidős dolgozója. Nyugdíjasként heti két napon lát el betegeket a szemészeti szakrendelésen a betegek teljes megelégedettsége mellett. Az elmúlt időszakban a kollégák helyettesítése miatt jelentős többletfeladatot látott el. Intézményünkhöz való lojalitása, segítőkészsége, hosszú évek óta végzett áldozatos munkája alapján jelölte intézményünk a Keglevich Margit Díjra.

 

Juhászné Bronner Katalin – asszisztens

 

Középiskolai tanulmányait a salgótarjáni Kanizsai Dorottya egészségügyi szakközépiskolában végezte.

Az érettségi után, 1994-1997-ig a Szent Lázár Megyei Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán kezdte el a pályafutását ápolóként. Gyermekei születése után, 2002. szeptember 1-től dolgozik a Pásztói Margit Kórházban, a belgyógyászati szakrendelésen, asszisztensként.

Csendes, barátságos természetével könnyen beilleszkedett a kollégái közé, a betegek is hamar megszerették. Munkáját több, mint 28 év végzi törtlen lelkesedéssel. Munkafegyelme példás. Etikus, empatikus magatartása és szakmai tudása miatt az évek során tisztelettel és megbecsülést sikerült kivívnia munkatársai és a betegek körében.

Rendkívüli teherbírással rendelkezik. A problémákat, feladatokat mindig, a rá jellemző higgadtsággal kezeli és a lehetőség szerinti leghatékonyabb módon oldja meg.

Szakmai alázatára és segítségére mindig számíthat mindenki, aki hozzá fordul segítségért.

Elhivatottsága mindenki számára példaértékű lehet. Emberi hozzáállása, a betegek ellátása során szakmai munkája miatt érdemelte ki a Keglevich Margit Díjat.

Gratulálunk a díjazottaknak!