Keglevich Margit díjban részesültek kollégáink

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város egészségügyi ellátása érdekében kifejtett példás tevékenységéért

Kanyóné Dr. Füleki Margit

és

Szappan-Koháriné Dr. Korpás Beáta

 

részére „Keglevich Margit” Díjat adományozott. Az elismerések átadására 2021. október 22-én került sor ünnepélyes keretek között.

KANYÓNÉ DR. FÜLEKI MARGIT

1982-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi szakán szerzett diplomát.

1987-ben tette le a tüdőgyógyász szakvizsgát.

1985. október 01-től dolgozik a pásztói Margit Kórházban. 36 éve az intézmény egyedüli tüdőgyógyászaként szervezi és irányítja a Tüdőgondozót, a betegek teljes megelégedettsége mellett.

Az elmúlt időszakban a COVID-19 fertőzésen átesett betegek szakszerű utókezelésével jelentős többletfeladatot látott el és lát el ma is.

Az intézményhez való lojalitása, segítőkészsége, szakértelme, hosszú évek óta végzett áldozatos munkája jogosítja az elismerésre.

SZAPPAN-KOHÁRINÉ DR. KORPÁS BEÁTA

1982-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerzett gyógyszerész diplomát.

Ugyanitt tette le eredményesen a szakgyógyszerész szakvizsgát.

2000. november 11-től, a pásztói Margit Kórház intézeti gyógyszerésze. 2010. január 1-től a kórház vezető főgyógyszerésze.

Munkájára jellemző a pontosság, megbízhatóság, az intézménnyel szembeni lojalitás. A fekvőbeteg osztályok változó igényeihez maximálisan alkalmazkodva a lehető legnagyobb odaadással végzi munkáját és törekszik a felmerülő problémák megoldására. A COVID-19 járvány kapcsán az oltóanyagok szállítása és tárolása során is maximális odafigyeléssel és rugalmassággal látja el többletfeladatait.

Gratulálunk a díjazottaknak!