Kórházi karácsony

Intézményünkben hagyománnyá vált, hogy minden év végén a karácsonyi ünnephez kapcsolódóan karácsonyi ünnepi műsorral egybekötött állófogadással köszöni meg a kórházvezetés a kórházi dolgozók munkáját.

Az elmúlt években a koronavírus járvány miatt ezt a hagyományt nem tudtuk őrizni, azonban 2022. december 21-én ismét megrendezésre kerülhetett a kórházi karácsony a dolgozók számára.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat az ünnepségre Dr. Szabó Géza megyei kórház főigazgató, aki rövid köszöntőjével üdvözölte a megjelenteket.

A köszöntő után Dr. Boczek Tibor főigazgató úr köszönte meg a dolgozók egész éves munkáját.

A karácsonyi koncertet Somogyi Anita énekművész nyitotta meg az Ave Maria-val, akit Katona Attila kísért zongorán. Ezt követően Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső színművészek adtak karácsonyi koncertet, melyet Somogyi Anita dala zárt.

Az ünnepi műsor második részében Nyertes Zsuzsa és Starub Dezső vidám, szilveszteri hangulatot idéző szórakoztató műsorral kedveskedtek a kórházi dolgozóknak.

Ezt követően a kórházvezetés minden résztvevő dolgozót vendégül látott egy állófogadás keretében. Az ünnepi asztalra került finomságokat kórházunk Élelmezési osztályán dolgozó kollégáinknak köszönhetjük, akik most is, mint a korábbi években, a hagyományos karácsonyi ételeken túl, változatos finomságokkal kápráztattak el minket.

Nagy örömünkre szolgált, hogy 3 év után újra átélhettük a kórházi karácsony hangulatát, egy megható, karácsonyt idéző és egy szórakoztató műsorblokkal és jó hangulatban tölthettük el együtt ezt a délutánt. Dr. Boczek Tibor főigazgató úr szavaival élve erre a közel 2 órára el tudtuk felejteni a nehézségeket, problémákat és önfeledten tudtunk szórakozni, kikapcsolódni.

Köszönjük szépen a kórházvezetésnek ezt a csodás délutánt!