Magyar Ápolási Egyesület által adományozott Díszoklevél

Dr. Fűzér Csaba Istvánné a Margit Kórház Pásztó ápolási igazgatója, a kimagasló szakmai és egyesületi munkájáért Díszoklevelet kapott.

Több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, munkáját felelősségteljesen, pontosan, a szakma iránti alázattal és elhivatottsággal végzi.

Szakmai útja során az eredmények és cselekedetek önmagukért beszélnek. Tapasztalata, tudása és egyénisége hozzájárul munkája eredményes ellátásához.

Megfontoltan, hittel, szívvel és nagy szakértelemmel áll a feladatok megoldása elé.

Szakmai tapasztalata, annak gyakorlatban való alkalmazása mindenki számára példamutató és követendő.  Bizalommal fordulhatnak hozzá a kollégák és a betegek is, mert Ő mindig segítőkész és empatikus. Vezetői alkalmasságát szakmai tudásán felül hitelessége, emberiessége, dolgozói iránt mutatott lojalitása jellemzi.

Ő is azok közé a kollégák közé tartozik, akik annak ellenére, hogy eredményt eredményre halmoznak, szerényen, csendben végzik munkájukat.

Elhivatottsága példaértékű a jövő ápolói felé. Kivételesen elkötelezett, lelkiismeretes munkájáért, magas szintű szakmai tudásáért méltó erre a díjra.

Pásztó, 2023. 02 16.