SPORTNAP 2018. ÁPRILIS 21.

A 2018-as év az egészség és a prevenció mottóját kapja. Első lépésként április 21.-én Sportnapot rendezett a Kórház a dolgozók és családtagjaik részére.

A szervezés első lépése a helyszín keresése volt, mivel ez a szombat munkanap, így az iskolákban is van tanítás, ide nem mehettünk. Három helyszín került látóterünkbe, Cserhátszentiván, Garáb és Alsótold. A helyszínek bejárásakor az Alsótoldi vendégház tetszett meg nekünk, és minden tervezett programunkhoz is megfelelő. A helyszín megtalálása után jöttek a feladatok. Szerencsére a tulajdonos fiatalok tele vannak ötletekkel és segítő szándékkal. Közel százötven fő vett részt a sport napon. A bemelegítéstől az akadályverseny feladatainak teljesítéséig. Volt Totó, betűkeresés, íjászat, kosárra dobás, karikadobás, zsákban futás, Boccia és szalmabála gurítás. Az állomásokra felkértünk már nyugdíjas, volt kórházi dolgozókat, és önkéntes segítőket, hogy a dolgozók részt tudjanak venni a játékokban.

Reggelire zsíros kenyér volt, zöldségekkel. A konyha dolgozói pogácsát sütöttek, Forstner Antal és Bodrogi István pedig az ebéd elkészítését vállalta. Nagyon finom babgulyást készítettek.
A városban nagyon sok vállalkozó adományozott ajándékokat, amiket a csapatoknak az eredmény hirdetéskor adott át Dr. Boczek Tibor Főigazgató Úr.

A délelőttöt az Adrenalin Park, a délutánt lovaglás tette teljessé, az arcfestés és a csillámtetkók pedig színessé.Zatykó Péter és felesége zenéje, talpalávalóval szolgált a program zárásáig.

Köszönjük a felajánlásokat és a kollégáink munkáját!
Színes, vidám és játékos nap volt, ahol mindenki jól érezhette magát.

Pásztó,2018-05-28
Takácsné Salamon Katalin